Alman Mühendisliğiyle Geliştirilen Yeni Opel Combo Elektrik Türkiye’de!

Alman otomotiv üreticisi Opel, Türkiye’de yeni elektrikli modeli Combo Elektrik’i satışa sundu. Günlük kullanım ve aileler için ideal bir seçenek olan Combo Elektrik, gelişmiş teknolojileri ve artırılmış sürüş menzili ile dikkat çekiyor. Standart olarak sunulan göz yormayan Intelli-Lux LED® Matrix farları ve 346 km’ye ulaşan menzili, kullanıcılarına üstün bir sürüş deneyimi sağlıyor. Edition donanım seviyesi ile 1 milyon 749 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan bu model, sıfır emisyonlu mobilite sunarken, çevre dostu yapısıyla da kaynak kullanımını optimize ediyor.

Combo Elektrik, Opel’in ikonik tasarım anlayışını yansıtan cesur ve sade bir görünüme sahip. Aracın yeni ön tasarımı ve markanın karakteristik Opel Vizör marka yüzü, modern bir stil sunarken, Combo Elektrik’in çevreci yapısı Opel’in ürün gamındaki karbon ayak izini azaltmada önemli bir rol oynuyor. Opel’in en son aydınlatma teknolojisi olan Intelli-Lux LED® Matrix farlar, gece sürüşlerini daha güvenli ve rahat hale getiriyor.

Teknoloji ve Tasarım

Dış tasarımda parlak siyah kapı korumaları, aynı renk tavan barları ve 16 inç alaşım jantlar ile modern bir görünüm sunan Combo Elektrik, Kiama Mavi ve Toskana Yeşil gibi yeni renk seçenekleriyle satışa sunuluyor. İç tasarımda ise 10 inçlik dokunmatik ekran ve kablosuz akıllı telefon bağlantısı gibi özellikler, multimedya ve eğlence deneyimini üst düzeye taşıyor. Ayrıca, karartılmış ve açılabilir camlı bagaj kapısı ile arka camların solar koruma özellikleri de konforu artırıyor.

Performans ve Verimlilik

Tamamen elektrikli Combo Elektrik, 136 beygir gücündeki motoru ile 135 km/s maksimum hıza ulaşabiliyor. 346 km menzil sunan bu model, eco modda şehir içi menzilini 458 km’ye kadar çıkarabiliyor. Araç, ayrıca üç farklı enerji geri kazanım seviyesi sunan rejeneratif frenleme sistemi ile donatılmış. 100 kW DC hızlı şarj özelliği ile bataryası 30 dakika içinde yüzde 80 oranında şarj edilebiliyor.

Geniş İç Hacim ve Esneklik

5 kişilik yolcu kapasitesine sahip olan Combo Elektrik, 4,4 metrelik uzunluğu sayesinde geniş bir yaşam ve yükleme alanı sunuyor. Fonksiyonel 60/40 katlanabilir arka koltuklar, daha fazla esneklik sağlarken, opsiyonel 35/30/35 katlanabilir arka koltuklar da farklı ihtiyaçlara çözüm sunuyor. Bagaj kapağında yer alan ayrı açılabilir cam ise kargo alanına erişimi kolaylaştırıyor.

Gelişmiş Sürüş Destek Sistemleri

Combo Elektrik, sürüşü daha güvenli hale getiren çok sayıda ileri teknoloji sürüş destek sistemi ile donatılmış. 180 derece yüksek çözünürlüklü geri görüş kamerası, hız sabitleyici, ısıtmalı direksiyon ve E-Toggle vites seçici gibi özellikler, sürüş deneyimini daha rahat hale getiriyor. Ayrıca, 10 inçlik dijital bilgi ekranı, enerji tüketimi ve şarj verileri gibi tüm önemli bilgileri sürücüye sunuyor.

Paylaş